Faizsiz Alışveriş Kredisi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alışverişleriniz için mağazaya gitmeden önce online olarak seçebileceklerinizi araştırmak güzel bir fikir olabilir. Fiyat, performans, özellikleri bakımından kıyaslama kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Online araştırma kalite ve özellikleri incelemek istediğinizde, zamandan büyük tasarruf sağlar. Aynı zamanda, fiyat karşılaştırması konusunda da her detayı incelemeniz kolaylaşır. 

En düşük fiyatlı veya en yüksek müşteri memnuniyetine sahip telefon hangisi? Görünümlerini ve konforlarını korurken en uzun süre dayanan mobilya markaları hangileri? Sosyal medya ve ofis uygulamaları için bir dizüstü bilgisayar istiyorsam, bu bilgisayar video izlemek ve oyun oynamak için alınan dizüstü bilgisayardan farklı mı? gibi birçok soruya yanıt ararsınız.  

İşte tam bu noktada Kredim ihtiyaçlarınız için size ödeme noktasında büyük avantajlar sağlıyor. 

Alışverişe Özel Kredi 

Satın almanız gereken önemli şeyleri, çoğu zaman ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bazen eski cihazlarınızı değiştirmek için limitler tükenebilir. Özellikle, Kredim’in Kredi Kartı Limitin Düşmeden Öde seçeneği bu anlarda kurtarıcınız olabilir. 

Alışveriş için faizsiz kredi, ihtiyacınız olan herhangi bir şeyi satın almanıza imkân tanıyan harika bir kurtarıcıdır. Geleneksel bankacılıkta kredinizin en kısa sürede onaylanması ve anında krediyi hesaba tanımlama müşteriye verilen en değerli hizmetlerdir. Ama artık Kredim de bu işler eskisinden daha kolay. 

Şimdi Al, Sonra Öde sistemi Kredim, Türkiye’de ilk kez dijital alışveriş kredisini kullanıcıları ile buluşturdu.

Kredim’in, farklı sektörlerde tanımladığı limitlerle, faizsiz alışveriş kredisi geleneksel bankacılıktan farklı şekilde çalışır. Böylece anında kredi onayı gerçekçi ve esnek geri ödeme seçenekleri, daha az doğrulama protokolleri ve hiçbir gizli masraf gerektirmemesi ile alışverişlerinizde harika çözümler sunar. 

Faizsiz alışveriş kredisinde parayı nasıl harcayacağınız konusunda herhangi bir sınır yoktur. Size özel belirlenen limitleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Risk değerlendirmesi yapılarak size uygun limitler belirlenir ve alışveriş kredisi tutarı hesabınıza anında tanımlanır.  Sistem kredi, kredi kartı ve mevcut gelir bilgilerinize güvenerek akıllı skorlama yapar. 

Faizsiz Alışveriş Kredisi Nasıl Kullanılır? 

Kredim’de, faizsiz alışveriş kredileri için belirli sektörlerde limit tanımlanır. Limitler, akıllı skorlama özelliği sayesinde belirlenmektedir. Sektörel olarak limitler belirlendiğinden her kategoride farklı bir limit görebilirsiniz. Alışveriş kredisi için tanımlanan limiti kredim sanal numaralı ile kullanabilirsiniz, banka hesabınıza aktarılmamaktadır.

Faizsiz alışveriş kredisini kullanmak için alışverişiniz sırasında, uygulamada sizin için otomatik olarak oluşturulan sanal kartı kullanmanız gerekir.  

Anında Alışveriş Kredisi 

İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz anında alışveriş kredisi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kredi tutarınızın onaylanması bazen çok uzun sürebilmektedir. Tüm bilinenleri değiştiren Kredim, size limitlerinizi kolayca ve tek tıklama ile esnetme olanağı sunmaktadır. 

Senden istenen bilgilerini sisteme ekle. Eğer limitinin artmasını istersen talep edilen ek belgeleri sisteme yükleyip, uygunluk durumunu birkaç dakika içinde öğrenebilirsin. 

Sana özel belirlenen limitini anında Kredim hesabında görür ve alışverişlerinde kullanmaya başlayabilirsin. 

Tüm alışverişlerinde faizsiz kredi kullanımı ile ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. İster maaşını aldığında istersen de belirlediğin taksit seçenekleriyle ödeme periyodunu seçebilirsin. Fakat hatırlatmak isteriz ki taksitli işlemlerde faiz mevcuttur. Ayrıca belirttiğin tarihte ödeme yapmazsan maalesef gecikme faizi yansıtmak durumundayız. 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!