Biz Kredinizi Çekelim Siz Ödeyin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev araba tarzı yükse maliyetli mülkler almak istiyorsanız ya da düğün gibi çok fazla paraya ihtiyacınızın olduğu bir dönemde iseniz hemen aklınıza kredi çekmek gelir. Kredi çekmek çoğu zaman kurtarıcıdır sizin için. Para biriktirmekte sorun yaşayan insanlar genellikle bu tarz borcalar altına girerek bir mülk sahibi olmaya çalışırlar. Fakat kredi çekmek de öyle kolay değil artık. Kredi çekebilmeniz için bankaların sizin kredi isteğinizi onaylaması gerekiyor. Kredi isteğinizin onaylanmamasının en büyük sebeplerinden biri kredi notunuzun düşük olmasıdır. Bunun için kredi notunu yükseltme yollarını araştırmalısınız eğer kredi notunuzu yükseltemiyorsanız biz kredinizi çekelim siz ödeyin sloganıyla çalışan kredi danışmaları size bu konuda yardımcı olabilir.

Kredi Danışmanları Kimdir?

Kredi notunuz düşükse, bankalar size kredi vermiyorsa, acil nakit paraya ihtiyacınız varsa biz kredinizi çekelim siz kredinizi ödeyin sloganıyla çalışan kredi danışmanları tam sizin için biçilmiş bir kaftandır. Kredi danışmanları sizin için tüm bankaların faiz oranlarıyla beraber kredilerini inceler ve sizin kredi çekmenizi kolaylaştıracak yollar arar fakat tabiki bunu size ücretsiz yapmazlar. Çektiğiniz krediden %2 den başlayıp %30 lara kadar giden geniş skalada bir komisyon isteyerek bu işi yapar. Eğer çektiğiniz miktar az ise komisyon oranı artarken çektiğiniz miktar büyüdükçe komisyon oranı düşecektir. Yani kredi danışmanı sizin ne kadar paraya ihtiyacınız olduğuyla ilgilenmez sadece kendi eline geçen parayı hesaplar.

Kredi Danışmanları Ücretleri

Genelde hemen onaylanan veya kredi notunuzun standartlar üzerinde olması durumunda; kredi danışmanlarının istediği komisyon oranları %5’e kadar komisyon düşürülebilmektedir. Yani siz nakit ihtiyacınız için danışmanla anlaşma yaparken başta değil, son aşamada başvurunuzdaki kredinize gelen yanıt tamam olursa komisyon anlaşmasını gerçekleştirmelisiniz. Bankalar her zaman en uygun koşullarla kredi almanızı sağlamaktadır. Lakin bu tür durumlar genellikle mevcut kredi skorunun normal ya da yüksek olduğu durumlarda uygun görülmektedir. İlk yapmanız gereken kredilibite skorunuzu yükseltmek için gerekli adımları atmaktır. Eğer bu yöntemler sizin nakit ihtiyacınızı gidermeniz için bekleyemeyeceğiniz kadar uzun süreçlerse o zaman biz krediniz çekelim siz ödeyinkredi danışmanları vasıtasıyla kredi almayı planlayın.

Konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yorum olarak dile getirebilirsiniz.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Bireyselkredi.org

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!